People & Culture netværk

Technology Denmark er et stærkt netværk for teknologiledere og specialister. Vi afholder netværk med den nyeste viden om talent, teknologi og ledelse. Vi sætter en stor ære i at vores partnere inspirerer hinanden og deler viden.

People & Culture-netværk 2024

Netværksmøderne holder vores partnere opdateret med ny viden indenfor globale udviklinger og tendenser for ledelse, medarbejderpleje, arbejdskultur og HR. Det er mødestedet for dig, som ønsker viden om tiltrækning, udvikling og fastholdelse af talenter.

I 2024 afholdes følgende netværksmøder:
– 9. april: Psykologisk tryghed
– 4. juni: ESG-afregning
– 3. oktober: Årets samtaler
– 28. november: Diversitet & Inklusion

På 4 årlige møder mødes deltagerne i typisk 3 timer for at lære nyt af hinanden og få tilført viden udefra. Det eneste krav til deltagelse er åbenhed overfor nye indsigter og lysten til at dele viden.

Netværksmøderne er faciliteret af Henrik Grove, HR manager og partner i Pentia, og afholdes i Odense.

For mere information om netværket og tilmelding; kontakt Henrik Grove på hsg@pentia.dk eller Katrine Ea Faber Hartig på kf@technologydenmark.dk.

Netværksfacilitator

Henrik Grove – Netværksfacilitator i Technology Denmark

Henrik Står Grove er COO og partner i Pentia Mobile. Han har en stor passion for HR og ledelse, og er derfor den idéelle facilitator for vores HR-netværk. Her trækker han på sine rige erfaringer og sit bredde netværk i hhv. IT- og techbranchen og inden for ledelse, rekruttering, employer branding og tilknytning.

Deltagere

Deltagelse i netværket

Kontakt Katrine Ea Faber Hartig på kf@technologydenmark.dk, hvis du ønsker en plads i netværket.

Det er lige nu muligt at købe en plads på dette netværk til en god pris! En plads på dette netværk koster liger nu 4.385 kr./person eks. moms.

Om Technology Denmarks netværk

På Technology Danmarks netværk er du garanteret et højt niveau og stærke netværksmuligheder. Netværksfacilitatorerne er tæt på erhvervslivet og de problemstillinger, der rør sig, hvorfor netværkene i højere grad end traditionel undervisning er et forum, hvor der udveksles viden, erfaringer og best practices, der er aktuel for deltagernes hverdag i IT- og techbranchen.

Ud over faglige oplæg, vil du opleve, at der er god mulighed for at bringe egne erfaringer i spil – men også høre de øvrige deltageres erfaringer inden for det givne emne.
Med høj faglighed, aktiv deltagelse og fortrolige rammer er du og din virksomhed sikret et stærkt netværk, hvor I kan holde jer opdateret på nuværende og kommende problemstillinger.

Katrine Ea Faber Hartig – Community Manager I Technology Denmark

Ønsker du at blive en del af vores netværk?

Katrine Ea Faber Hartig

Technology Denmark

+45 2987 1511

kf@technologydenmark.dk

Det siger vores partnere

”Der er ikke nok IT-specialister med de rette kompetencer. Talentprogrammerne er en konkret løsning på den udfordring. Her får vi adgang til de mest motiverede studerende samtidig med, at vi skaber opmærksomhed om IT/Tech som karrierevej” 

Jonathan Bornemann
Adm. direktør, Pentia

"Samarbejdet mellem IMADA og Technology Denmark har bidraget positivt til den teknologiske udvikling i nærområdet og til virksomhedernes adgang til højtuddannet arbejdskraft. Fra IMADA’s side er vi meget tilfreds med dette samarbejde."

Martin Svensson
Institutleder, Matematik og Datalogi (IMADA), SDU

”Future Skills er et stærkt tilbud til de dygtigste og mest motiverede af vores studerende, og her skaber vi enestående gode rammer for deres udvikling. Det er en fremragende kombination, hvor alle – studerende, uddannelsesinstitution og virksomheder – vinder"

Lars Bojen
Projektleder og lektor, UCL

"På Technology Denmarks konferencer bringes viden i spil helt konkret. Her møder jeg kollegaer fra branchen og uddannelsesmiljøerne, og får god inspiration til at udvikle yderligere. Jeg har altid høje forventninger til møderne og de åbner for nye indsigter og kontakter."

Michael Sloth
Group CIO, Esoft

LeftRight