Mød partnerne

Technology Denmark indgår partnerskaber med aktører fra det private erhvervsliv, videns- og uddannelsesinstitutioner, samt det offentlige. Partnerne deler viden med hinanden og tager ansvar for udviklingen af talent til branchen.

Partnerskaber er vores motor

Sammen skaber vi resultater

10+ Vidensinstitutioner

100+ Samarbejdspartnere

300+ Talenter

3.000+ Undervisningstimer

8.000.000+ Investeringer(DKK)

Bliv en del af vores voksende community Invester i udviklingen af viden og talent til gavn for din virksomhed

Det siger partnerne om os

”Der er ikke nok IT-specialister med de rette kompetencer. Talentprogrammerne er en konkret løsning på den udfordring. Her får vi adgang til de mest motiverede studerende samtidig med, at vi skaber opmærksomhed om IT/Tech som karrierevej” 

Jonathan Bornemann
Adm. direktør, Pentia

"Samarbejdet mellem IMADA og Technology Denmark har bidraget positivt til den teknologiske udvikling i nærområdet og til virksomhedernes adgang til højtuddannet arbejdskraft. Fra IMADA’s side er vi meget tilfreds med dette samarbejde."

Martin Svensson
Institutleder, Matematik og Datalogi (IMADA), SDU

”Future Skills er et stærkt tilbud til de dygtigste og mest motiverede af vores studerende, og her skaber vi enestående gode rammer for deres udvikling. Det er en fremragende kombination, hvor alle – studerende, uddannelsesinstitution og virksomheder – vinder"

Lars Bojen
Projektleder og lektor, UCL

"På Technology Denmarks konferencer bringes viden i spil helt konkret. Her møder jeg kollegaer fra branchen og uddannelsesmiljøerne, og får god inspiration til at udvikle yderligere. Jeg har altid høje forventninger til møderne og de åbner for nye indsigter og kontakter."

Michael Sloth
Group CIO, Esoft

LeftRight