Community events og vidensdeling

Tech Talks er meetups, workshops og netværksevents. Her mødes vores store community af studerende, IT-professionelle og Tech-interesserede. Tech Talks handler om vidensdeling, netværk og at dele begejstringen for teknologi.

Unik mulighed for virksomheder

Tech Talks er en unik mulighed for at virksomheder kan opbygge værdifulde relationer og demonstrere, hvordan de anvender og bruger ny teknologi. Samtidig bidrager de til at inspirere og udvikle det danske Tech community.

Tech Talk er en stærk ramme for vidensdeling, netværk og kontakt til både studerende og IT-professionelle.

Om programmet

Virksomheder deler til vores Tech Talks den nyeste viden om teknologi, inden for deres ekspertiseområde. Tech Talks er gratis for deltagere og har til formål at understøtte vidensdeling, netværk og styrke det danske IT- & Tech-community.

Technology Denmark startede Tech Talk i Odense 2017, og nu afholdes de i hhv. Odense, Aarhus og København.

Partnerskabet

Partnerskabet består af danske teknologivirksomheder og finansieres af virksomhederne selv gennem deres kontingentbetaling og et tillægsbeløb for udgifter til venue og forplejning. Technology Denmark står for at markedsføre, afholde og eksekvere disse begivenheder.

Sådan fungerer det

Tech Talk er en præsentation og / eller en workshop med en CTO eller tekniske medarbejdere fra en virksomhed. Virksomheden deler og giver viden om, hvordan de bruger, arbejder og udvikler sig med teknologi eller uddyber et relevant tema. Der er tid til Q&A, netværk og mulighed for lidt forplejning. Det sociale element er en essentiel del af en succesfuld Tech Talk.

Kommende Tech Talks

Odense
Tech Talk x IMPACT d. 5. september 2023 – tilmeld dig her.

Tech Talk x Customers 1st d. 28. september 2023 – stay tuned.

Aarhus
Tech Talk x Hesehus d. 5. oktober 2023 – stay tuned.

”Fedt event og hyggeligt stemning. Det har været en fornøjelse at deltage, både på scenen og blandt publikum, og altid fedt at se så mange mennesker møde op til tech talk, hygge og brætspil.”

Lars Nielsen

Senior Udvikler i House of Code

Udforsk vores talentprogrammer