Community events og vidensdeling

Tech Talks er meetups, workshops og netværksevents. Her mødes vores store community af studerende, IT-professionelle og Tech-interesserede. Tech Talks handler om vidensdeling, netværk og at dele begejstringen for teknologi.

Unik mulighed for virksomheder

Tech Talks er en unik mulighed for at virksomheder kan opbygge værdifulde relationer og demonstrere, hvordan de anvender og bruger ny teknologi. Samtidig bidrager de til at inspirere og udvikle det danske Tech community.

Tech Talk er en stærk ramme for vidensdeling, netværk og kontakt til både studerende og IT-professionelle.

68%

har deltaget i mere end 1 Tech Talk

98%

vil deltage i en Tech Talk igen.

De har også deltaget i Tech Talks

Om programmet

Virksomheder deler til vores Tech Talks den nyeste viden om teknologi, inden for deres ekspertiseområde. Tech Talks er gratis for deltagere og har til formål at understøtte vidensdeling, netværk og styrke det danske IT- & Tech-community.

Technology Denmark startede Tech Talk i Odense 2017, hvor det er afviklet med stor succes. I 2021 skaleres programmet til andre danske byer.

Vores mål

Målet er at afholde 25 Tech Talks i hele landet (også i mindre byer) i 2021 og 60 Tech Talks i 2022.

Partnerskabet består af danske teknologivirksomheder og finansieres af virksomhederne selv gennem deres kontingentbetaling og et tillægsbeløb for udgifter til venue og forplejning. Technology Denmark står for at markedsføre, afholde og eksekvere disse begivenheder.

Kommende Tech Talks

Odense

18 / 05⠀⠀⠀ Hesehus

29 / 06⠀⠀⠀ Energinet

07/09 ⠀ ⠀ Universal Robots

12 / 10⠀⠀⠀ Esoft

30 / 11⠀⠀⠀ TBA

København

22/06⠀⠀⠀Hesehus

21/09⠀⠀⠀ Universal Robots

26/10⠀⠀⠀ Esoft

23/11⠀ ⠀ TBA

Aalborg

16/11⠀⠀⠀⠀Telenor

07/12⠀⠀⠀ TBA

Aarhus

14/09⠀⠀⠀ Hesehus

14/10 ⠀ ⠀⠀ Energinet

01/12⠀⠀⠀⠀ BESTSELLER

Sådan fungerer det

Tech Talk er en præsentation og / eller en workshop med en CTO eller tekniske medarbejdere fra en virksomhed. Virksomheden deler og giver viden om, hvordan de bruger, arbejder og udvikler sig med teknologi eller uddyber et relevant tema. Der er tid til Q&A, netværk og mulighed for lidt forplejning. Det sociale element er en essentiel del af en succesfuld Tech Talk.

”Fedt event og hyggeligt stemning. Det har været en fornøjelse at deltage, både på scenen og blandt publikum, og altid fedt at se så mange mennesker møde op til tech talk, hygge og brætspil.”

Lars Nielsen

Senior Udvikler i House of Code

Udforsk vores talentprogrammer