FutureSkills

Early graduate program

Future Skills er et 1-årigt talentforløb for IT/Tech studerende på danske erhvervsakademier. Programmet bygger bro mellem erhvervslivet og studerende, der er nøje udvalgt til deltagelse.

På programmet optages 80 studerende i 2021 og 120 studerende i 2022. Dem kan virksomhederne kan få ud i praktik og studiejobs.

Vores mål er at give vores partnere adgang til de dygtigste og mest motiverede studerende, at gøre de praksisnære uddannelser endnu mere attraktive og realisere potentialet hos de studerende.

Lad os skabe fremtidens medarbejdere

Med Future Skills kan I som virksomhed opbygge en pipeline af talenter. I får adgang til motiverede studerende, der er særligt udvalgt til deltagelse af erhvervsakademiet og Technology Denmark. Samtidig er I med til at dygtiggøre de studerende og gøre de praksisnære uddannelser endnu mere attraktive.

Jeres fordele som partner er:
– Adgang til en eftertragtet talentpulje
– En værdifuld kontakt til uddannelsesmiljøet
– Mulighed for aktivt at udvikle fremtidens IT/Tech medarbejder
– Et stærk brandingtiltag overfor kommende og eksisterende medarbejdere
– En styrket CSR-profil, der understøtter jeres Talent Management strategi

Vil du have adgang til en attraktiv talentpulje inden for IT/Tech?

83%

Talenter ønsker at arbejde hos firmaer som engagere sig i Future Skills.

94%

Talenterne mener at camps stemmer overens med deres ambitioner.

Om programmet

Manglen på IT/Tech kompetencer i de danske virksomheder er reel og aktuel. Future Skills er et konkret svar på dette. Programmet realiserer potentialet hos de mest motiverede studerende inden for IT/Tech og giver dem praksisnære kompetencer. Det styrker dansk erhvervslivs konkurrenceevne og samfundet generelt.

Effekterne af programmet er:
– Øget innovation og vækst i virksomhederne.
– At skabe flere IT-specialister, så rekrutteringsudfordringen mindskes.

Future Skills er startet i 2018 med et forløb på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. I 2020 blev programmet nationalt med støtte fra bl.a. Industriens Fond og Karl Pedersen & Hustrus Industrifond.

Læs mere på Future Skills’ hjemmeside:

Mål og budget

Future Skills samler ambitiøse og talentfulde studerende fra erhvervsakademier og professionshøjskoler. Programmet udvikler de studerende personligt og fagligt med workshops, praktikophold og en individuel talentplan.

I 2021 optages 80+ studerende, som matches med de virksomheder, der indgår i programmet.

I 2022 optages 120+ studerende, som matches med de virksomheder, der indgår i programmet.

Sammen gør vi en forskel

Projektpartnere

”Future Skills er et stærkt tilbud til de dygtigste og mest motiverede af vores studerende, og her skaber vi enestående gode rammer for deres udvikling. Det er en fremragende kombination, hvor alle – studerende, uddannelsesinstitution og virksomheder – vinder”

Lars Bojen

Projektleder og lektor, UCL

Udforsk vores talentprogrammer