FutureSkills

Camps for studerende i IT- og techbranchen

Future Skills er et tilbud til IT- og techstuderende på danske universiteter og erhvervsakademier. Programmet bygger bro mellem erhvervslivet og studerende, der er motiveret for at få mere ud af deres uddannelsestid og blive klædt bedre på til at træde ud i erhvervslivet.

Vores mål er at give vores partnere adgang til de mest motiverede studerende og realisere potentialet hos de studerende.

Lad os skabe fremtidens medarbejdere

Med Future Skills kan I som virksomhed opbygge en pipeline af talenter. I får adgang til motiverede studerende, og samtidig er I med til at dygtiggøre de studerende.

Jeres fordele som partner er:
– Adgang til en eftertragtet talentpulje
– En værdifuld kontakt til uddannelsesmiljøet
– Mulighed for aktivt at udvikle fremtidens IT/Tech medarbejder
– Et stærk brandingtiltag overfor kommende og eksisterende medarbejdere
– En styrket CSR-profil, der understøtter jeres Talent Management-strategi

Vil du have adgang til en attraktiv talentpulje inden for IT/Tech? Kontakt CEO Morten Bierbaum på mb@technologydenmark.dk

83%

Talenter ønsker at arbejde hos firmaer som engagere sig i Future Skills.

94%

Talenterne mener at camps stemmer overens med deres ambitioner.

Om programmet

Manglen på IT/techkompetencer i de danske virksomheder er reel og aktuel. Future Skills er et konkret svar på dette. Programmet realiserer potentialet hos de mest motiverede studerende inden for IT/tech og giver dem praksisnære kompetencer. Det styrker dansk erhvervslivs konkurrenceevne og samfundet generelt.

Future Skills er startet i 2018 med et forløb på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. I 2020 blev programmet nationalt med støtte fra bl.a. Industriens Fond og Karl Pedersen & Hustrus Industrifond.

Mål og budget

Future Skills samler ambitiøse og talentfulde studerende fra erhvervsakademier og universiteter. Programmet udvikler de studerendes faglighed med workshops, et særligt indblik i erhverslivet og de forskellige muligheder, der venter efter endt uddannelse.

Sammen gør vi en forskel

”Future Skills er et stærkt tilbud til de dygtigste og mest motiverede af vores studerende, og her skaber vi enestående gode rammer for deres udvikling. Det er en fremragende kombination, hvor alle – studerende, uddannelsesinstitution og virksomheder – vinder”

Lars Bojen

Projektleder og lektor, UCL

Udforsk vores talentprogrammer