TALENTPROGRAMMER

TECHNOLOGY DENMARK MATCHER DIN VIRKSOMHED MED TOPTALENTER

Technology Denmark har i samarbejde med de regionale uddannelsesinstitutioner og Odense Kommune skabt en række innovative programmer, der tiltrækker og matcher top talenter med virksomhederne. Programmerne er målrettet ambitiøse studerende og kapaciteter, der gerne vil samarbejde med teknologivirksomheder i vækst. Vi udvikler hele tiden nye programmer, der kan matche behovet i netop din virksomhed.

TALENT FELLOWSHIP

Vores Talent Fellowship på SDU er målrettet internationale studerende og giver mulighed for at tiltrække en international kandidatstuderende til et studiejob i din virksomhed. Vi sikrer, at du finder den rette studerende og tilbyder alle programdeltagerne højt profilerede aktiviteter til faglig, social og personlig udvikling.

ELITEPROGRAM

Eliteprogrammet bygger bro mellem virksomheder og ambitiøse studerende, der har evnerne til og gerne vil mere erhvervskontakt under deres studie. Vi optager deltagere til programmet to gange årligt og giver din virksomhed mulighed for at komme i kontakt med dygtige studerende fra både Syddansk Erhvervsskole og Erhvervsakademiet Lillebælt inden for uddannelser som bl.a. datateknik, datamatik og multimediedesign.

UDVIKLERUDDANNELSEN

Vi udvælger og træner jobsøgende kandidater med IT-baggrund, der kan indgå som juniorudviklere hos vores partnervirksomheder og hurtigt bidrage til værdiskabelse. Vi leverer professionel screening af kandidaterne for teknisk viden, kognitive evner og motivation for at sikre det bedste match til virksomhedernes behov og kultur. 

Kandidaten gennemgår et kort, ambitiøst og praksisorienteret opkvalificeringsforløb i de nyeste teknologier efterfulgt af et praktikophold i den virksomhed, som de er matchet med. Forløbet er udviklet af vores partnervirksomheder i tæt samarbejde med SDU og Erhvervsakademiet Lillebælt og sikrer, at kandidaterne opnår præcis det kompetenceløft, som arbejdsmarkedet efterspørger.