Innovation & Compliance konference 2024

Den 24. september 2024 åbner Technology Denmark og Digital Dogme igen dørene til en konference, der bygger bro mellem compliance, jura, IT og udvikling. Vi glæder os til at tage imod jer i Odense.

Velkommen!

De næste 10 år har EU sat sig for at sikre ordentlige regler inden for it og tech og dermed skabe ny lovgivning, som alle virksomheder skal leve op til. Compliance bliver et vigtigere og vigtigere emne, og Technology Denmark leverer konferencen, som giver dig den viden, du behøver.

Historisk set har de fleste opfattet jura, informationssikkerhed og compliance som hindringer for innovation og agilitet, og de forskellige perspektiver har kørt hver deres spor.

Med mere regulering i EU og resten af verden, er leverandører og kunder nødt til at gøre compliance til en medspiller.

Derfor glæder vi os til at tage imod jer den 24. september 2024 på Odeon i Odense. Under stærkt værtskab af Jesper Løffler Nielsen fra Focus Advokater og Charlotte Bagger Tranberg fra Lex Futura og Cookie Information adresserer konferencen det nødvendige fokus på lovkrav til digitale teknologier.

Deltagerne rustes til at navigere i et hastigt udviklende globalt juridisk landskab og får konkrete værktøjer til at tænke juridiske og sikkerhedsmæssige krav i designplanen.

Velkommen til Technology Denmarks og Digital Dogmes Innovation & Compliance-konference 2024!

Tag forbehold for ændringer i programmet.

Mød jeres værter:

Jesper Løffler Nielsen, associeret partner, advokat (L), Ph.D., er leder af Focus Advokaters Tech Team. Han er specialist inden for juridiske spørgsmål relateret til moderne teknologi – herunder persondata, cybersikkerhed, rettighedsspørgsmål ifht. software og sidst ikke mindst rådgivning om diverse former for nye teknologier såsom cloud, Big Data, AI, robotter og droner.

Charlotte Bagger Tranberg er CEO og founder i Lex Futura samt Director of Digital Compliance hos Cookie Information. Hun rådgiver inden for alle områder af persondataretten, herunder om behandling af personoplysninger i komplekse systemer eller ved anvendelse af nye teknologier, som fx AI, Big Data og biometri, hvor persondataretten indgår i en bredere digital kontekst.

Køb billet til konferencen

Priserne er opgivet uden moms.

Medlemmer af Technology Denmark deltager gratis på konferencen med én deltager.
Det er lige nu muligt at købe billet til konferencen til en god pris.
Billetprisen stiger til 2.495 kr. den 1. juli 2024.

Early bird billetpris

stk.-pris

2.100 kr.

Programmet er fortsat under udvikling. Følg med her for opdateringer i programmet, og kontakt Community Manager Katrine Ea Faber Hartig på kf@technologydenmark.dk, hvis du har spørgsmål til konferencen.

Katrine Ea Faber Hartig – Community Manager I Technology Denmark

Har du spørgsmål til konferencen?

Katrine Ea Faber Hartig

Community Manager, Technology Denmark

kf@technologydenmark.dk