Innovation & Compliance konference 2023

Den 3. oktober 2023 åbner Technology Denmark for første gang dørene til en konference, der bygger bro mellem compliance, jura, IT og udvikling. Vi glæder os til at tage imod jer på Syddansk Universitet i Odense.

Velkommen!

De næste 10 år har EU sat sig for at sikre ordentlige trafikregler inden for it og tech og dermed skabe ny lovgivning, som alle virksomheder skal leve op til. Compliance bliver et vigtigere og vigtigere emne, og Technology Denmark leverer konferencen, som giver dig den viden, du behøver.

Historisk set har de fleste opfattet jura, informationssikkerhed og compliance som hindringer for innovation og agilitet, og de forskellige perspektiver har kørt hver deres spor. Med mere regulering i EU og resten af verden, er leverandører og kunder nødt til at gøre compliance til en medspiller.

Derfor glæder vi os til at tage imod jer den 3. oktober 2023 på Syddansk Universitet i Odense. Under stærkt værtskab af Jesper Løffler Nielsen og Charlotte Bagger Tranberg adresserer konferencen det nødvendige fokus på lovkrav til digitale teknologier.

Med 3 hovedspor og breakout sessions rustes deltagerne til at navigere i et hastigt udviklende globalt juridisk landskab og får konkrete værktøjer til at tænke juridiske og sikkerhedsmæssige krav i designplanen.

Velkommen til Technology Denmarks Innovation & Compliance-konference 2023!

Pris for deltagelse

Priserne er uden moms.
Bestil din billet allerede nu til en god pris – kontakt Katrine Ea Faber Hartig på kf@technolgydenmark.dk

Early bird-pris

stk.-pris

1.895 kr.

Programmet er under udvikling. Følg med her på siden for opdateringer i programmet.

Katrine Ea Faber Hartig – Community Manager I Technology Denmark

Ønsker du at deltage på konferencen?

Katrine Ea Faber Hartig

Community Manager, Technology Denmark

kf@technologydenmark.dk