IT LANDSHOLDET

Magasiner

Valget af uddannelse har stor betydning for unges fremtid, hvorfor det selvsagt er svært at træffe. Ifølge Uddannelses- og Forskningsministeriet føler mange unge sig ikke klædt ordentligt på til at træffe et uddannelsesvalg. Selv om der er god dialog om fremtidsmulighederne i mange familier, føler mange forældre sig heller ikke klædt ordentligt på til at rådgive deres børn om valg af uddannelse.

Disse udgivelser skal hjælpe denne dialog på vej. Ved at give indblik i en række uddannelsesveje i IT- og tech vil vi vise både unge, forældre og vejledere, hvad det – også – vil sige, at læse en IT- og techuddannelse, hvad man kan med en IT- og techuddannelse og hvilke døre, der åbnes.

I magasinerne kan I møde nogle af vores rollemodeller, der alle er studerende eller nyuddannede i IT- og techbranchen. De har hver deres historie om, hvorfor – og hvordan – de er endt på en IT- eller techuddannelse, men fælles for dem alle er, at de er endt det helt rette sted. Også selvom, det ikke var den vej, de havde forestillet sig, at de skulle tage.

Læs magasinerne her: