TalentFellowship

Tiltrækning af internationale kandidatstuderende

Talent Fellowship er et karriereprogram målrettet internationale kandidatstuderende. Med programmet tilbydes de studerende mulighed for studiejob, praktik eller projektsamarbejder med førende IT/Tech virksomheder i Danmark.

Det er vores mål at tiltrække internationale topstuderende til Danmark i et samarbejde mellem danske universiteter og førende IT/Tech virksomheder. Karriereprogrammet skal udvikle og fastholde de studerende i Danmark efter endt uddannelse.

Bliv en del af Talent Fellowship

Som virksomhed kan I deltage i Talent Fellowship og rekruttere internationale topkandidater.  I er med i markedsføringen af programmet internationalt og modtager en kandidatliste med topmotiverede studerende, der kan indgå i jeres virksomhed som studentermedhjælper, praktikant eller for et projektsamarbejde.

Om programmet

Tiltrækning af dygtige internationale studerende sikrer højtkvalificeret arbejdskraft til danske virksomheder. Et internationalt udsyn og stærke IT/Tech kompetencer bidrager til virksomhedernes vækst og udvikling.

Talent Fellowship er et unikt talentprogram for internationale studerende inden for IT/Tech kandidatuddannelserne. I et samarbejde med danske universiteter, brancheorganisationer og førende IT/Tech virksomheder tiltrækkes og fastholdes internationale topstuderende med et spændende karriereforløb i erhvervslivet og på studiet.

Talent Fellowship er skabt af SDU og Technology Denmark i 2018, hvorefter programmet i 2020 er skaleret nationalt med flere partnere.

Mål og budget

Mål frem til 2022:
-optag af 60 internationale kandidatstuderende i IT

Talent Fellowship er finansieret af Den Europæiske Socialfond og Erhvervsfremmebestyrelsen frem til september 2022

Samlet programbudget:
-3,2 mio. DKK

Sammen gør vi en forskel

Projektpartnere

”I’ve had great experiences after moving to Denmark, because most people are open-minded and friendly towards internationals, and I’ve had the opportunity to be fully independent.”

Alejandro Garcia-Vaquero

Robotics Engineer, Lorenz Technology

Udforsk vores talentprogrammer