Bliv en del af IT-branchen

Du kan kick-starte din rejse sammen med Technology Denmark. Vi er et privat initiativ støttet af uddannelses- og offentlige institutioner, interesseorganisationer og innovative virksomheder med interesse i at tiltrække, udvikle og fastholde IT- og tech talenter.

Kunne du tænke dig en fremtid i tech branchen? Hvis du har en stor passion for tech, er studerende inden for IT og Teknologi eller allerede har erfaring fra området, kan du læse mere om vores aktiviteter nedenfor.

De fleste jobs opnås via netværk, og i tech branchen er det naturligvis ingen undtagelse. Vi giver dig mulighed for at integrere dig i et teknologisk fællesskab, gennem vores spændende events med nogle af de mest interessante IT-, drone- og robotvirksomheder i Danmark.

Gennem disse typer af sammenkomster udvider du din praktiske viden og dine personlige og faglige kredse.

Tre fordele:

  • Spændende events
  • Talentprogrammer
  • Netværk og fælleskab

Technology Denmarks talentrettede aktiviteter rummer en række talentprogrammer og events, som fokuserer på brobygningen og matchingen mellem dig og de mange spændende virksomheder i vores netværk.

Vores events er åbne, så du kan ansøge om at deltage. Vores næste event kan du læse nærmere om her.

Hvordan kan du deltage i en af vores events eller programmer

Der er flere måder for dig, som studerende, at deltage i et af Technology Denmarks initiativer. Vi samarbejder med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Syddansk Universitet samt Syddansk Erhvervsskole og Odense Kommune. Derudover, har vi en lang række af de mest interessante virksomheder i tech branchen, som er partnere i Technology Denmark. Disse kan du komme i kontakt med i forbindelse med vores events og talentprogrammer.

Læser du kandidaten indenfor tech på Syddansk Universitet, kan du deltage i vores Talent Fellowship, som du kan læse mere om her. Læser du derimod en Professionsbachelor på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole eller studerer du på Syddansk Erhvervsskole, har du mulighed for at deltage i talentprogrammet. Det fungerer ved at skolen udvælger elever, er du i tvivl så spørg din skole og læs mere om det her.

Vi har desuden forskellige events hen over året. Disse events kan du selvstændigt deltage i, ved at ansøge under de pågældende events. Her behøves du ikke, at gå på en af de ovennævnte skoler, men blot have en interesse inden for tech branchen.

Følg med her på siden og se hvilke events vi står for. Lige nu kan du se frem til Tech Talent på Tinderbox, som du kan læse mere om her.

Events

Med vores events stiler vi efter at skabe en anderledes og værdifuld oplevelse for både virksomheder og kandidater. Vi tror på, at en uformel ramme og fælles oplevelse skaber det bedste fundament for et muligt match.

Derfor afholder vi vores arrangementer i forbindelse med større kulturbegivenheder som Tinderbox Festival og gaming-eventen, ESL Pro League

Technology Denmark afholder Tech Talent på Tinderbox Festival. Her kan du møde spændende virksomheder til en dag med casearbejde, netværk og matchmaking. Tech Talent afholdes den 27. juni og du kan læse mere om eventet her.

Til disse events kan du selvfølgelig have det sjovt, men også udvikle dit netværk med spændende virksomheder og sammen arbejde hen imod en forløsning af dit potentiale. Du får et overblik over efterspurgte færdigheder, nuværende og fremtidige tilgængelige roller. Mange af deltagerene får en praktikplads, studie- eller fuldtidsjob efter deltagelse i vores events.

Programmer

I samarbejde med de lokale videns- og uddannelsesinstitutioner og Odense Kommune har vi udviklet en række programmer, der bygger bro mellem erhvervslivet og de studerende eller nyuddannede.Omdrejningspunktet for programmerne er studiejob og/eller praktikplads i én af vores partnervirksomheder foruden workshops, kurser og mentorforløb. Læs mere under det enkelte program.

 

Talent Fellowship

Et program for internationale tech-studerende, der vil tage deres kandiatuddannelse i Danmark med studiejob i én af Technology Denmarks partnervirksomheder.

Læs mere om Talent Fellowship her.

Tech Talent Program

Et program til studerende på UCL, der ønsker at styrke deres faglige og personlige udvikling gennem studiejob, praktikplads og spændende ekstracurriculære aktiviteter.

Læs mere om Tech Talent Program her.

Udvikleruddannelse

Et opkvalificeringsforløb, der klæder jobsøgende kandidater på til at arbejde som junior frontend-udviklere via et intensivt kursus efterfulgt af et praktikforløb i én af vores virksomheder.

Læs mere om opkvalificeringsforløbet her.

Det siger tidligere kandidater

Vores jobbank

I vores jobbank kan du se aktuelle jobopslag fra vores partnere, som allesammen er ambitiøse vækstvirksomheder på udkig efter nye dygtige IT-specialister til deres team.
UDFORSK NU

Mette Beck-Nielsen

Adm. direktør