Bliv en del af IT-branchen

Technology Denmark er en forening, der arbejder for at tiltrække, udvikle og fastholde talent til IT-branchen. Er du ved at uddanne dig eller arbejder du allerede inden for IT og teknologi, kan du læse mere om vores aktiviteter nedenfor.

Tre fordele:

  • Spændende jobs

  • Godt netværk

  • Faglig udfordring

Vores talentrettede aktiviteter rummer en række programmer og events, som fokuserer på brobygningen og matchingen mellem motiverede techtalenter og spændende digitale arbejdspladser.

Programmerne er målrettet specifikke uddannelser, imens vores events er åbne, så du kan ansøge om at deltage.

Events

Med vores events stiler vi efter at skabe en anderledes og værdifuld oplevelse for både virksomheder og kandidater. Vi tror på, at en uformel ramme og fælles oplevelse skaber det bedste fundament for et muligt match.

Derfor afholder vi vores arrangementer i forbindelse med større kulturbegivenheder som Tinderbox Festival og gaming-eventen, ESL Pro League

Technology Denmark afholder Tech Talent på Tinderbox Festival. Her kan du møde spændende virksomheder til en dag med casearbejde, netværk og matchmaking. Tech Talent afholdes den 27. juni og du kan læse mere om eventet her.

Tech Talent Board Games blev afholdt december 2018 til den store ESL-finale. Her mødtes udvalgte tech-talenter med en håndfuld af vores partnervirksomheder over en god gammeldags brætspilsturnering for at teste kemien.

Programmer

I samarbejde med de lokale videns- og uddannelsesinstitutioner og Odense Kommune har vi udviklet en række programmer, der bygger bro mellem erhvervslivet og de studerende eller nyuddannede.Omdrejningspunktet for programmerne er studiejob og/eller praktikplads i én af vores partnervirksomheder foruden workshops, kurser og mentorforløb. Læs mere under det enkelte program.

 

Talent Fellowship

Et program for internationale tech-studerende, der vil tage deres kandiatuddannelse i Danmark med studiejob i én af Technology Denmarks partnervirksomheder.

Læs mere om Talent Fellowship her.

Tech Talent Program

Et program til studerende på UCL, der ønsker at styrke deres faglige og personlige udvikling gennem studiejob, praktikplads og spændende ekstracurriculære aktiviteter.

Læs mere om Tech Talent Program her.

Udvikleruddannelse

Et opkvalificeringsforløb, der klæder jobsøgende kandidater på til at arbejde som junior frontend-udviklere via et intensivt kursus efterfulgt af et praktikforløb i én af vores virksomheder.

Læs mere om opkvalificeringsforløbet her.

Det siger tidligere kandidater

Vores jobbank

I vores jobbank kan du se aktuelle jobopslag fra vores partnere, som allesammen er ambitiøse vækstvirksomheder på udkig efter nye dygtige IT-specialister til deres team.
UDFORSK NU

Mette Beck-Nielsen

Adm. direktør