Senior iOS udvikler til {House of Code Odense}

House of Code søger en erfaren Senior iOS udvikler til vores Odense-kontor. Du bliver en del af et team sammen med 11 andre udviklere som sammen med vores designere, projektledere og samarbejdspartnere udvikler AWESOME apps.

Vi arbejder med de nyeste teknologier, og ønsker os en kollega, som ønsker ansvar, springer ud i svære udfordringer samt tager ansvar for egen og teamets læring.

Du vil fra starten være med fra idé til den endelige løsning. Du er fokuseret på højt kvalitet i din kodning, og har altid fokus på, hvad der giver værdi for slutbrugeren. Du vil hovedesagligt arbejde med frontend udvikling, men har mod på at udvikle både dine og teamets kompetencer.

Vi arbejder med SCRUM “The House of Code” way, og ønsker hele tiden at forbedre vores arbejde, herunder både vores kodning men også måden vi arbejder sammen på. Derfor er det vigtigt, at du har et højt drive og vil være med til at give og modtage feedback i måden vi arbejder sammen på.

Din uddannelsesmæssige baggrund, eller om du er selvlært, er ikke afgørende. Det der for alvor betyder noget er, at du har de rette kompetencer, et højt drive og en stor passion for at udvikle apps der skaber værdi.

Du har flere af nedenstående kompetencer:

01 Erfaring med at udvikle apps til iOS i enten Swift, Objective-C, C# (Xamarin) 02 Lave flowdiagrammer og arkitektur
03 Gennemgå komplekse problemer og finde løsninger på dem
04 Taler og skriver engelsk på et godt niveau
05 Forstår at hårdtere og udbedre fejl fra brugere og backend gennem høj kvalitet 06 Forstår vigtigheden af samarbejde via god kommunikation
07 Har forretningsforståelse
08 Fokuseret på høj kvalitet og systematiske kodning   House of Code tilbyder: 01 Et åbent arbejdsmiljø med frihed under ansvar og en stejl læringskurve
02 Arbejde med de nyeste teknologier og platforme, og plads til eksperimenter 03 Lækre kontorfaciliteter centralt placeret tæt på banegården i Odense
04 Firmaidræt i arbejdstiden (2 timer pr. uge) og en god frokostordning
05 Pensionsordning til alle fuldtidsmedarbejdere Yderligere info()
Arbejdstiden er på gennemsnitlig 37 timer/uge.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Manager
 Henrik Grove på tlf. 22610509.
Søg jobbet ved at sende en mail med din ansøgning eller en video til:
HR Manager {
  Henrik Grove
  job@houseofcode.io