COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Technology Denmark værner om dit privatliv, derfor kan du her læse om, hvornår vi registrerer dine personlige oplysninger, hvad vi benytter oplysningerne til, og hvordan dine oplysninger håndteres.

Brug af www.technologydenmark.dk
Når du besøger vores website indsamler vi oplysninger om geografi, dvs. i hvilken by, du befinder dig. Oplysningerne bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og øvrig brug af services på websitet.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller arrangementer.

Cookies
Ved at besøge www.technologydenmark.dk accepterer du, at Technology Denmark anvender cookies. Dette adviseres du om via en pop-up nederst på siden første gang du besøger hjemmesiden. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, WordPress og MailChimp.

Google Analytics
Technology Denmark benytter cookies til at lave statistik på hjemmesiden gennem Google Analytics. Det betyder, at vi registrerer trafikken på hjemmesiden og hvilke dele af hjemmesiden folk besøger, så vi løbende kan forbedre indholdet og flowet på hjemmesiden til fordel for de besøgende.

Technology Denmark benytter Google Analytics til at lave statistik over besøgende og brug af hjemmesiden. Technology Denmark har indgået en opdateret databehandleraftale med Google for at sikre, at håndtering og opbevaring af data følger den gældende lovgivning. Data i Google Analytics opbevares kun så længe, det er relevant for at lave statistik.

Nyhedsbrev
Ved tilmelding til Technology Denmarks nyhedsbrev accepterer du at e-mail, navn og den virksomhed man er ansat i registreres. Oplysningerne benyttes til at udsende nyhedsbreve og invitationer til arrangementer. Du kan til hver en tid afmelde Technology Denmarks nyhedsbrev ved at trykke på ‘Afmeld’ nederst i nyhedsbrevet, og du vil herefter ikke modtage flere nyhedsbreve.

Technology Denmark benytter MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve. MailChimp giver mulighed for, at vi kan se, hvem der åbner nyhedsbrevene, og hvilke links de klikker på. Vi har i forbindelse med GDPR indgået en opdateret databehandleraftale med MailChimp. MailChimp sikrer at deres beskyttelsesniveau og generelle håndtering af data er i overensstemmelse med den gældende persondatalovgivning i EU.

Sikkerhed
Vi har en procedure, herunder tekniske og organisatoriske foranstaltninger, mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller tilmelde dig vores arrangementer. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, land, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes udelukkende til optimering af vores services.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til:info@technologydenmark.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Technology Denmark
Rosenbæk Torv 1, 4. sal 5000 Odense C
Telefon: 26343294
E-mail: info@technologydenmark.dk