Salgs- og kundechef - Technology Denmark

Salgs- og kundechef

Vi søger en ildsjæl, der kan varetage rollen som salgs- og kundechef hos Servicepos. Du vil primært komme til at varetage ansvaret for virksomhedens salg. Vi leder efter en person med en masse gåpåmod, viden om salg og markedstendenser, og med en helhedsforståelse for, hvad der skaber værdi for virksomheder. Lyder det som noget for dig, og har du en vindermentalitet og en brændende lyst til hele tiden at nå nye mål? Så læs med her.

Din jobfunktion:

I din stilling vil du komme til at håndtere en stor del af den daglige kontakt med eksisterende og potentielle kunder. Du vil stå i spidsen for vores salgsafdeling, hvor du vil være medansvarlig for at sikre virksomhedens vækst og realisere vores salgsmål.

Dine kvalifikationer:

Vi forventer, at du taler og skriver flydende dansk, samt mestrer engelsk på højt niveau. Det er også vigtigt, at du besidder gode kommunikationsevner, samt bevarer et roligt overblik, når du har mange bolde i luften. Derudover er det også velset, hvis lederrollen føles naturlig for dig, da du også kan få chancen for at tage beslutninger ift. vores salgsmål- og strategi, evt. med en medarbejder under dig.

Vi forventer, at du har en gennemgående positiv indstilling, og et stort gåpåmod, da du kommer til at tale med mange forskellige mennesker i løbet af en dag. Derudover er det også en værdsat egenskab, hvis du er initiativ- og idérig, så du aktivt kan hjælpe os med at skabe værdi for virksomheden.

Derudover er det en fordel, hvis du har tidligere erfaring med:

  • Salg og service
  • Kundeservice / support
  • IT-systemer mm.

Vi tilbyder:

Først og fremmest tilbyder vi dig et job i en ung og dynamisk virksomhed, hvor der hele tiden sker nye ting.
Du vil opleve stor fleksibilitet og mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen.

Du vil selvfølgelig modtage oplæring i de nødvendige programmer og systemer, så du nemmere kan finde dig til rette i din stilling som Salgs-og kundechef.

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er en fuldtidsstilling som udgangspunkt.
Du er mere end velkommen til at sende os en ansøgning på nedenstående email, eller kontakte os for mere info om stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere oplysninger / Get more info

Brian Jakobsen

Telefon: 33 60 85 86
Email: brian@servicepos.com

Søg jobbet / Apply for the job

Send email med CV og motiveret ansøgning til info@servicepos.com

Send an email with resume and application to info@servicepos.com

Ansøgningsfrist:
Løbende