Projektleder til e-handelsløsninger - Oxygen A/S - Technology Denmark

Projektleder til e-handelsløsninger - Oxygen A/S

Oxygen er et af Danmarks førende bureauer inden for e-handelsløsninger, og vi er specialister i Episerver, Umbraco og Sitecore. Vores medarbejdere er kendt for et højt uddannelsesniveau, et stort engagement og evnen til at skabe solide løsninger på et højt fagligt plan.

Vi søger en person, som vil blive centrum for kunden, udviklere og andre interessenter ifm. udvikling af vores e-handelsprojekter. Da man både er projektleder overfor kunden samt overfor det tekniske udviklingsteam, skal man trives i begge roller.

Du vil typisk være med igennem hele forløbet, fra projektbeskrivelse til aflevering og videre til efterfølgende udvikling og vedligehold. Undervejs vil du deltage i salgsarbejdet, sidde med i styregrupper, men også arbejde detaljeret på projekterne ifm. opgavebeskriver og test. Du skal kunne forstå og kunne beskrive digitale løsninger, samt tænke udpræget struktureret og analytisk. Samtidig skal du kunne kommunikere med interessenter på et forståeligt sprog – og på en måde, hvor du både holder styr på processen, og får kunden til at føle sig rigtig godt hjulpet. Der vil i hverdagen være en stor grad af kunderådgivning involveret.

Du har formentlig en cand.merc., cand.IT, HD eller lignende uddannelse. Du har formentlig 3 års erfaring eller mere med projektledelse.

Det er et krav at du har et højt kendskab til digitale løsninger. Det vil være en fordel hvis du har arbejdet med e-handel og/eller selvbetjeningsløsninger tidligere (vi vil især have fokus på B2B segmentet). Vi benytter Jira som styringsværktøj, hvorfor erfaring med dette kan være en fordel, men er ikke krævet.

Løn efter kvalifikationer

Vi tilbyder dig en attraktiv løn efter kvalifikationer og erfaring.

Lønnen er slet ikke alt…

Løn er ikke alt, og slet ikke i disse tider, hvor der er rift om de dygtigste udviklere. Oxygen er kendt for et rigtig godt arbejdsmiljø, men derudover har du mulighed for en lang række attraktive personalegoder, såsom:

- Pensionsordning med forsikringer, herunder sundhedsforsikring.
- Frokostordning med mulighed for varm mad de fleste dage.
- Frugt og kaffe.
- Fredagsbar, sommerfest og julefrokost samt andre sociale arrangementer.
- Fleksible mødetider.
- Fri parkering.

…og ikke at forglemme bordfodbold i vandresalen og puttingbane på tagterrassen 🙂

Tre gange om året tager vi en samtale med hver enkelt medarbejder, og vi lægger fremadrettede planer, så du kan vokse med dine opgaver og trives i din rolle – også om to og tre år!

Vi er ikke de største – men vi er dem, som kunderne kan li’ !

Målet er nul bøvl - midlet er sikker projektstyring og et tæt samarbejde med kunden. Vi interesserer os ikke kun for Bits & Bytes, men forholder os også til kundernes udfordringer. Spørger du vores kunder, vil du høre, at vi er gode til at møde dem i øjenhøjde, at forholde os konstruktivt til deres forretningsmæssige virkelighed, og omsætte det hele til sund forretning på nettet.

Læs mere om Oxygen som arbejdsplads: https://www.oxygen.dk/som-arbejdsplads/

Ansøgningsfrist 31. januar 2019

Send en ansøgning ved at udfylde nedenstående formular.

_____________________________________________________

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Thomas Mortensen
tm@oxygen.dk
Tlf.: 26732216

Ansøgningsfrist:
31. januar 2019