Udviklingsansvarlig til KUBO Robotics i Odense - Technology Denmark

Udviklingsansvarlig til KUBO Robotics i Odense

For vores kunde KUBO Robotics i Odense søger vi en passioneret softwareudvikler med produktansvar.

KUBO er verdens første puslespilsbaserede læringsrobot for skoleelever fra 4 år.

KUBO er udviklet af to danske iværksættere og har allerede en bragende succes. KUBO Robotics er en innovativ virksomhed med store globale vækstambitioner, der har tiltrukket erfarne kompetencer i både bestyrelse og ledelse, samt kapital fra ledende investorer.

KUBO´s succes understøttes gennem de både nationale og internationale priser og nomineringer, hvor de indtil videre har vundet Best Newcomer til Nordic Startup Awards og i finalen til Web Summit PITCH. Derudover er de nomineret i Best Newcomer kategorien til Global Startup Awards og er finalist til iVækst prisen. KUBO har for nyligt også vundet Ernst&Young Entrepreneur of the Year (Startup).

Robotter til skolebrug har potentiale til at blive en ny og forbedret dimension til læring i skolen, og her vil KUBO være det fortrukne valg af robotter som læringsredskab i indskolingen. Dette gælder både for kodning, sprog, matematik og andre fag.

KUBO er efter kun ét år tilgængelig i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Øvrige strategiske markeder i EU og USA åbnes op i 2018.

Som led i udviklingen af læringsrobotten er der skabt platformen KUBO Education – kaldet KEDU. KEDU anvendes til deling af viden samt læringsmateriale og -aktiviteter. Her kan lærerne sparre med hinanden, udveksle erfaringer og give hinanden gode råd.

Jobbet:

Jobbet består i at videreudvikle KEDU med henblik på at skabe et brugervenligt og intuitivt community. Du skal have lysten til at engagere brugerne til selv at skabe indhold både visuelt og funktionelt. På sigt er det meningen, at robotten og platformen skal kobles sammen og derved skabe endnu flere muligheder. Ambitionen er at bygge verdens stærkeste community for lærere gennem KEDU.

Kvalifikationer:

Dine erfaringer dækker sandsynligvis over fullstack webudvikling, og du har en god forståelse for, hvordan man bygger og supporterer webapplikationer. Du har erfaring og interesse for UX/UI, og ved hvordan man opbygger et skarpt interaktionsdesign.

Da rollen er særlig vigtig for den fremtidige udvikling at ”universet” omkring KUBO robotten, har du naturligvis erfaring med at tage ansvar. Din rolle vil være en kombination af LEAD udvikler, productowner og udviklingsansvarlig.

Det tekniske fundament er baseret på:

 • Node.js applikationsudvikling
 • Moderne JavaScript framework baseret på jQuery
 • Frontend (HTML, CSS og JavaScript)
 • MongoDB
 • JSON

Desuden forventes det at:

 • Du er proaktiv med fokus på detaljer og excellent brugeroplevelse.
 • Du har lysten til at blive en del af at globalt vækst eventyr
 • Du ønsker at være del af en ambitiøs start-up virksomhed med et innovativt produkt
 • Du ønsker at blive spillende træner i udviklingen af KEDU
 • Du er motiveret for at give brugerne de bedste oplevelser med KEDU

Virksomheden tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Gode muligheder for at præge udviklingen hos en prisvindende start-up virksomhed
 • Gode og fleksible arbejdsforhold samt frokostordning

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt