Technology Denmarks netværk

Technology Denmarks målsætning er at styrke Danmark som teknologination. Vores base er på Fyn, men vi samarbejder med partnere nationalt og internationalt.

Vores netværk er en stærk platform for vidensdeling, forretningsudvikling og nye relationer til kollegaer i branchen og uddannelsesinstitutionerne. Vi har netværk, der er tilpasset både direktøren, den HR-ansvarlige og IT-specialisten i din virksomhed.

Du bliver en del af et fællesskab med fælles interesser og ét fælles mål: at hjælpe hinanden med at vokse og udvikle sig.

CEO-NETVÆRK

Vores CEO-netværk består af fire årlige Master Classes om innovation og forretningsudvikling, der har til formål at bringe dig viden og inspiration til hverdagen. Netværket faciliteres af professor, Alf Rehn, fra SDU, der betegnes som én af verdens førende innovationsforskere. Deltagerkredsen til møderne er både virksomhedsledere og beslutningstagere fra videns- og uddannelsesinstitutioner samt kommunerne.

 

“På CEO-møderne bringer SDU deres ekspertise i spil helt konkret og til gavn for en stor gruppe af virksomheder. Jeg har altid store forventninger til møderne og ikke mindst til den mulighed, de giver for nye indsigter og samarbejdsrelationer.”

Michael Sloth, Group CIO fra Esoft.

 

I samarbejde med SDU tiltrækker vi særligt udvalgte personer fra internationale universiteter og virksomheder for at give dig det mest inspirerende input. Vi lægger stor vægt på ledernetværket og på at styrke samspillet mellem de offentlige aktører, uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet.

Få et overblik over næste CEO-møde i vores eventkalender

HR-NETVÆRK

Opgaverne med rekruttering og fastholdelse deles af alle vores partnere. I Technology Denmark tror vi på, at vi kommer længst ved at stå sammen, dele erfaringer og lære af hinanden. HR-netværket faciliteres af Henrik Grove, som er HR- og driftschef i House of Code og har mangeårig erfaring fra området.

Spørgsmål om jura, løn, kommunikation og generelle medarbejderforhold m.m. kan være dét, der afgør, om et lysende talent vælger eller fravælger en arbejdsplads. Derfor giver et HR-netværk rigtig god mening.

Få et overblik over næste HR-møde i vores eventkalender.

Meetups for IT-specialister

Vi ved, at fastholdelse af dine medarbejdere er mindst lige så vigtigt som rekruttering. Derfor har vi også en række arrangementer og tilbud, der fokuserer på netværk og udvikling for dine eksisterende medarbejdere.

Giv dine medarbejdere mulighed for at deltage i meetups og workshops om udviklingen i de nyeste teknologier og forskningsfelter. Det styrker fagligheden, netværket og arbejdsglæden.

Vores meetups er lige dele faglige og sociale. De indeholder et fagligt oplæg ved en af vores partnervirksomheder efterfulgt af netværk, brætspil og snacks. I 2019 afholder vi vores meetups på Papas Papbar i Odense. De er gratis og forbeholdt studerende og medarbejdere fra vores partnervirksomheder.

Find vores næste meetup i eventkalenderen her