Rekruttering og Employer Branding

Hvis vi skal løse rekrutteringsudfordringen i IT, er det vigtigt, at vi står sammen, er innovative og nytænker rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Traditionel rekruttering og headhunting er kortsigtet. Vi skal skabe flere IT-specialister med tidssvarende kompetencer. I samarbejde med vores partnere har vi udviklet initiativer, som øger volumen og kvaliteten af den samlede talentpulje.

Som partner i Technology Denmark er du med til at støtte det arbejde. Samtidig får du adgang til højtkvalificerede kandidater og udbygger din talentpipeline.

Talentprogrammer

Rekruttér talentfulde studerende og nyuddannede fra Technology Denmarks talentprogrammer. Vores udvalgte kandidater styrker deres talent gennem bl.a. mentorforløb, ekstracurriculære aktiviteter samt praktik og studiejob i én af vores virksomheder. Du kan bidrage aktivt med gæsteforelæsninger og virksomhedsbesøg.

Events

Mød udvalgte studerende, dimittender og erfarne IT-specialister til vores events. Vi har stor succes med at afholde events i forbindelse med større kulturelle begivenheder som musikfestivaler og e-sportsevents. Det giver synlighed omkring jeres brand og mulighederne i branchen, samtidig med at både kandidater og virksomheder får en oplevelse udover det sædvanlige.

Se en oversigt over vores kommende events her.

Den 27. juni 2019 afholder vi igen Tech Talent på Tinderbox i Odense. Programmet kan ses på Tech Talents website her. Eventet bliver afholdt i samarbejde med Odense Robotics og Copenhagen Capacity. Tech Talent giver blandt andet de studerende mulighed for at møde virksomhederne, og her kan virksomhederne på samme måde møde de studerende. Igennem Tech Talent eventet kan der skabes netværk med evt nye medarbejdere.

Se vores jobbank

I vores jobbank kan du dele dine jobopslag. Vi deler opslagene på vores kanaler og gennem samarbejdspartnere som www.trto.co for større eksponering.