Fordele

Som partner i Technology Denmark opnår du en række konkrete fordele. Er din virksomhed i vækst og forstår du betydningen af at arbejde med en talentpipeline samt at rekruttering er en langsigtet indsats – ja, så er Technology Denmark det rette sted for dig.

Vi arbejder sammen med dig, videns- og uddannelsesinstitutioner og med offentlige aktører om at øge talentpuljen inden for IT og sikre at talenterne har tidssvarende kompetencer.

Technology Denmark er både et strategisk partnerskab og en leverandør af konkrete aktiviteter, der gavner din virksomhed. Vi arbejder sammen med videns- og uddannelsesinstitutionerne om, hvordan vi får flere og bedre studerende inden for IT, ligesom vi sørger for at din virksomhed får de bedste muligheder for at tiltrække, udvikle og fastholde IT-talent

Vores HR-fordelspakke

Få adgang til attraktive rabatter til medarbejderpleje, kompetenceudvikling, branding og professionelle HR-redskaber. Som partner i Technology Denmark får du et personligt login til rabatterne. Læs mere om vores samarbejsaftaler her.

Se vores jobbank

I vores jobbank kan du dele dine jobopslag. Vi deler opslagene på vores kanaler og gennem samarbejdspartnere som www.trto.co for større eksponering.