Executive Forum

Executive Forum er Danmarks stærkeste netværk for teknologiledere og specialister. Det er her Technology Denmarks partnerkreds mødes. Den enkelte leder og virksomhedens udvikling understøttes med 3 forretningskritiske temaer: Talent, teknologi og ledelse.

Executive Forum henvender sig til ledelsen i danske virksomheder, uddannelsesinstitutioner og organisationer med interesse for IT/Tech branchen.

Executive Forum afholder 3 årlige lukkede konferencer og 4 årlige møder pr. netværk. Derudover faciliteres 1:1 møder mellem netværkets deltagere efter ønsker og behov. 1 gang om året udsendes en årsrapport til netværket med den nyeste data om kompetencebehovet i danske virksomheder.

Konferencer

Vores konferencer inspirerer og udvikler dig som leder. Med eksperter, som indtager hovedscenen og rig mulighed for at netværke, sikrer konferencerne rum for stor inspiration, dybe indsigter og nye samarbejder.

Konferencerne er bygget op om de forretningskritiske temaer: Talent, teknologi og lederskab.

I 2021 afholdes følgende konferencer:
3. juni – Realisér Potentialet
23. september – Digitale teknologier der former fremtiden
24. november – Bæredygtige vinderstrategier

Sikr din plads nu til konferencen: Digitale teknologier der former fremtiden d. 23. september

Pris 295,- for ikke-medlemmer af Technology Denmark (Konferencen er gratis som partner i Technology Denmark)

Vi afholder årligt 3 konferencer, der samler vores partnere fra hele landet. Har du et skarpt blik rettet mod vækstpotentialerne i en hurtigt voksende Tech branche, vil du ikke gå glip af dette forum.

Konferencerne er faciliteret af Alf Rehn, en internationalt førende innovationstænker, keynote og professor på SDU (se mere på alfrehn.com).

I 2021 kan du bl. a. møde Nana Bule, adm. direktør i Microsoft, Tue Mantoni, bestyrelsesformand i Vækstfonden, Astrid Haug, SoMe ekspert, Troels Bech, fhv. sportsdirektør og mange flere.

Se kataloget for mere information og tilmelding.

Innovation & Compliance Netværk

Innovation & Compliance netværket ruster virksomheder til at reagere hurtigt på ændringer i teknologi, regulativer eller kunders forventninger og krav.

På det strategiske plan rustes deltagerne til at navigere i et hastigt udviklende globalt juridisk landskab, og på det operationelle plan giver vi også konkrete værktøjer til at tænke juridiske og sikkerhedsmæssige krav ind i designplanen.

I 2021 afholdes følgende netværksmøder:
– 17. juni – Privacy by Design
– 9. september – Cybersikkerhed
– 9. december – Digital Ansvarlighed

Deltagelse i netværksmøderne er gratis for partnere i Technology Denmark.
Øvrige: 7.500 DKK ex. moms (pr. person).

På 4 årlige møder mødes netværket i typisk 3 timer med oplæg fra netværksledere, medlemmer og eksterne eksperter med fokus på viden, som kan omsættes til praksis. Alle netværksmøder har afsat tid til at tage emner op fra gang til gang og til fortrolig sparring mellem deltagerne.

Netværksmøderne er faciliteret af Jesper Løffler Nielsen, advokat (L), Focus Advokater & Ph.D i IT-ret


Kontakt Jesper på jln@focus-advokater.dk eller Steffen via sns@technologydenmark.dk for mere information og tilmelding.

HR Netværk

Netværksmøderne holder vores partnere opdateret med ny viden. Det er mødestedet for dig, som ønsker viden om tiltrækning, udvikling og fastholdelse af talenter.

I 2021 afholdes følgende netværksmøder:
– 25. februar – Datadrevet HR
– 29. april – Rekruttér bedre
– 16. september – Employee Experience
– 18. november – Strategisk Talentudvikling

Deltagelse i netværksmøderne er gratis for partnere i Technology Denmark.
Øvrige: 5.000 DKK ex. moms (pr. person).

På 4 årlige møder mødes deltagerne i typisk 3 timer for at lære nyt af hinanden og få tilført viden udefra. Det eneste krav til deltagelse er åbenhed overfor nye indsigter og lysten til at dele viden.

Netværksmøderne er faciliteret af Henrik Grove, HR manager og partner i House of Code.

Kontakt Steffen Nørregaard via sns@technologydenmark.dk for mere information og tilmelding.

1:1 møder

Technology Denmark er et fortroligt og fagligt fællesskab, hvor man hjælper hinanden med at lykkes professionelt. Her kan du få kompetent sparring og nye perspektiver på din ledelsespraksis eller udvikling af din virksomhed.

Ud over netværksmøderne tilbyder Technology Denmark at facilitere 1:1 møder, som gør det muligt at sparre med hinanden efter behov.

Technology Denmark hjælper med at afklare og matche vores partnere, så de kan få den sparring, de ønsker.

Emnerne for 1:1 møderne kan f.eks. handle om et potentielt nyt forskningssamarbejde, tilknytning af en Erhvervs-ph.d., ledelsessparring og lign.

Kontakt os for mere information vedrørende 1:1 møder.

Videnscenter

Vores videnscenter skabes i samarbejdet med erhvervslivet og trækker på data fra DAMVAD Analytics, hvis AI-løsning trækker på millioner af jobopslag. Dette giver dig som partner datadrevet indsigt i tiltrækning, udvikling og fastholdelse af talent.

– Forecast om morgendagens digitale kompetencebehov.
– Viden om nødvendige kompetencer i din virksomhed.
– Viden om markedets udvikling.
– Datadrevet kompetenceudvikling.

Mette

Vil du høre, hvad et partnerskab kan gøre for dig?

Mette Beck-Nielsen

Adm. direktør Technology Denmark

+45 26 34 32 94

mbn@technologydenmark.dk

Det siger vores partnere

”Der er ikke nok IT-specialister med de rette kompetencer. Talentprogrammerne er en konkret løsning på den udfordring. Her får vi adgang til de mest motiverede studerende samtidig med, at vi skaber opmærksomhed om IT/Tech som karrierevej” 

Jonathan Bornemann
Adm. direktør, House of Code

Bestyrelsesmedlem, Technology Denmark

"Samarbejdet mellem IMADA og Technology Denmark har bidraget positivt til den teknologiske udvikling i nærområdet og til virksomhedernes adgang til højtuddannet arbejdskraft. Fra IMADA’s side er vi meget tilfreds med dette samarbejde"

Martin Svensson
Institutleder, Matematik og Datalogi (IMADA)

SDU

”Future Skills er et stærkt tilbud til de dygtigste og mest motiverede af vores studerende, og her skaber vi enestående gode rammer for deres udvikling. Det er en fremragende kombination, hvor alle – studerende, uddannelsesinstitution og virksomheder – vinder"

Lars Bojen
Projektleder og lektor

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

"På Technology Denmarks konferencer bringes viden i spil helt konkret. Her møder jeg kollegaer fra branchen og uddannelsesmiljøerne, og får god inspiration til at udvikle yderligere. Jeg har altid høje forventninger til møderne og de åbner for nye indsigter og kontakter"

Michael Sloth
Group CIO, Esoft

Bestyrelsesmedlem, Technology Denmark

LeftRight