For virksomheder, der vil ansætte studerende og udbygge deres talent pipeline

ELITEPROGRAM

ET PROGRAM, DER BYGGER BRO MELLEM STUDERENDE OG VIRKSOMHEDER

Technology Denmark har sammen med Syddansk Erhvervsskole, Erhvervsakademiet Lillebælt og SDU udviklet et eliteprogram, der er hjælper top motiverede studerende med, at styrke deres faglige og erhvervsrettede profil. Dette gøres ved et tilrettelagt program, der formidler studiejobs hos vores partnere, samt arrangerer sociale og faglige aktiviteter for programmets deltagere.

Vi tror på at et relevant job under studiet er med til at uddanne den studerende og styrke faglige såvel som personlige kompetencer undervejs på deres rejse mod en erhvervsrettet karriere.

Vores partnerkreds i Technology Denmark spænder bredt, men er alle teknologivirksomheder inden for software, media, fintech, robot og droneindustrien. Fælles for virksomhederne er, at de er digitale arbejdspladser i vækst med et stigende behov for IT-specialiseret arbejdskraft. Programmet er dermed indbegrebet af Technology Denmarks mission, nemlig rekruttering, udvikling og fastholdelse af talenter i tech.

Vi har haft et utrolig godt samarbejde med Technology Denmark på dette program, som hjalp os med at finde den rigtige kandidat til vores virksomhed. Han har fra start vist sig at være en stærk kompetence og vi har derfor også været glade for, at kunne ansætte ham i en stilling efter han færdiggjorde sine studier fra Erhvervsakademiet lillebælt og dimitterede fra Eliteprogrammet”

Tommy HummelmoseAdm. direktør Intelligent Banker

FAKTA OM ELITEPROGRAMMET

Under programmet vil deltagerne udvikle deres kompetencer og styrke deres netværk gennem:

 

  • Workshops for udvikling af faglige og personlige kompetencer

  • Deltagelse i spændende events og arrangementer om de nyeste technologier

  • Matching mellem studerende og Technology Denmarks partnere

Hvis jeres virksomhed ønsker at vide mere, er I meget velkomne til at tage kontakt til projektleder Lea Apollo på lea@technologydenmark.dk