TECHNOLOGY DENMARK MATCHER DIN VIRKSOMHED MED TOPTALENTER

Technology Denmark har skabt en række innovative tiltag, der sikrer at vi øger talentpuljen inden for IT-branchen. Vi udvikler hele tiden nye initiativer for at matche kompetencebehovet i netop din virksomhed.

Nedenfor kan du læse om nogle af de initiativer, vi har udviklet.

TALENT FELLOWSHIP

Vores Talent Fellowship er målrettet internationale studerende og giver mulighed for at tiltrække en international kandidatstuderende til et studiejob i din virksomhed. Vi sikrer, at du finder den rette studerende og tilbyder alle programdeltagerne højt profilerede aktiviteter til faglig, social og personlig udvikling.

Talentprogram

Talentprogrammet bygger bro mellem virksomheder og ambitiøse studerende, der har evnerne til og gerne vil mere erhvervskontakt under deres studie. Vi optager deltagere til programmet to gange årligt og giver din virksomhed mulighed for at komme i kontakt med dygtige studerende fra både Syddansk Erhvervsskole og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole inden for uddannelser som bl.a. datateknik, datamatik og multimediedesign.

UDVIKLERUDDANNELSEN

Vi udvælger og træner jobsøgende kandidater med IT-baggrund, der kan indgå som juniorudviklere hos vores partnervirksomheder og hurtigt bidrage til værdiskabelse. Vi leverer professionel screening af kandidaterne for teknisk viden, kognitive evner og motivation for at sikre det bedste match til virksomhedernes behov og kultur.

Kandidaten gennemgår et kort, ambitiøst og praksisorienteret opkvalificeringsforløb i de nyeste teknologier efterfulgt af et praktikophold i den virksomhed, som de er matchet med. Forløbet er udviklet i tæt samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og sikrer, at kandidaterne opnår præcis det kompetenceløft, som arbejdsmarkedet efterspørger.

NY KANDIDATUDDANNELSE I DATA SCIENCE

Data Science er en ny kandidatuddannelse på Syddansk Universitet, som bliver udbudt første gang i 2019. Technology Denmark har bidraget til indstillingen af uddannelsen til ministeriel godkendelse. Professionsbachelorer og bachelorer – uanset fagområde – kan med Data Science få en stærk teknisk og analytisk kandidatuddannelse. Det er godt nyt for tech branchen, der har hårdt brug for at der uddannes flere studerende, som kan håndterer, analysere og præsentere store datamængder.

TRTO.CO – ESPORT OG REKRUTTERING

The Road to Odense, trto.co, er Odense Kommunes rekrutterings- og brandingplatform. Denne digitale platform skal synliggøre de mange uddannelses- og karrieremuligheder, som Odense tilbyder. Technology Denmark har bidraget til udviklingen af platformen, så den kan anvendes til tiltrækning af IT-talent. Internationale e-sportsevents, som ESL Pro League, udgør en enestående mulighed for at skabe vækst, beskæftigelse og tiltrække talent til den hastigt voksende IT-, robot- og dronebranche. Med trto.co er der skabt en stærk digital platform til præcis det formål.

NY PBA I IT-SIKKERHED

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder fra sommeren 2019 en ny Professionsbachelor i IT-sikkerhed. En glædelig nyhed, da der er brug for mange flere kompetencer, som kan hindrer IT-kriminalitet og hackerangreb. Technology Denmark har bidraget til indstillingen af uddannelsen til ministeriel godkendelse. Det betyder at der fremover kommer flere dygtige IT-sikkerhedseksperter ud på det danske arbejdsmarked til gavn for både virksomheder og samfundet generelt.