Giv din støtte til Danmarks fremtid – vær med til at skabe mere IT-talent og styrk din virksomheds talent pipeline

Danmarks fremtid afhænger af talent. En truende mangel på højtkvalificeret arbejdskraft inden for IT & Tech er en af samfundets helt store udfordringer. I 2030 vil mangle 19.000 IT-specialister, hvis ikke der sættes markant ind.

I Technology Denmark er du med til at skabe mere IT-talent og får samtidig adgang til en række konkrete fordele for din virksomhed. Vi indgår partnerskaber med videns- og uddannelsesinstitutioner og offentlige aktører om at gøre en forskel sammen.

Med et partnerskab i Technology Denmark får du mulighed for at gøre en forskel og engagere dig i et stærkt strategisk partnerskab for tiltrækning, udvikling og fastholdelse af IT-talent. Samtidig får du adgang til kontante fordele inden for netværk, rekruttering, medarbejderpleje og virksomhedsbranding. Læs mere om de enkelte fordele her

Kontingent

Et partnerskab i Technology Denmark afhænger af, hvor stor jeres virksomhed er målt på antal ansatte (opgjort ekskl. moms for 12 mdr.). Vi tager altid en individuel samtale inden indmeldelse, så vi sikrer at partnerskabet matcher præcis jeres behov:

0-4 ansatte: 1.000 kr.

5-9 ansatte: 5.000 kr.

10-24 ansatte: 10.000 kr.

25-49 ansatte: 20.000 kr.

50-99 ansatte: 35.000 kr.

100+ ansatte: 50.000 kr.

*Der kan forekomme merbetaling på enkelte events og talentprogrammer.

Se hvem, der allerede er partner i Technology Denmark her

Ved et eventuelt partnerskab i Technology Denmark opfordrer vi til at læse foreningens vedtægter.

Klar til at skrive under?