Technology Denmark samler virksomheder, der vil gå forrest i forhold til den digitale dagsorden. Her er du med til at skabe et fælles branche- og samfundsløft i forhold til manglen på IT-arbejdskraft og får samtidig adgang til en række konkrete fordele. Technology Denmark samler både virksomheder, videns- og uddannelsesinstitutioner og offentlige aktører. Vi giver dig derfor de bedste muligheder for at skabe nye relationer, dele og indhente inspiration samt skabe nye partnerskaber til gavn for din virksomheds vækst og udvikling.

Med et partnerskab i Technology Denmark får du mulighed for at gøre en forskel og engagere dig i et stærkt strategisk partnerskab for tiltrækning, udvikling og fastholdelse af IT-talent. Samtidig får du adgang til kontante fordele inden for netværk, rekruttering, medarbejderpleje og virksomhedsbranding. Læs mere om de enkelte fordele her

Kontingent

Et partnerskab i Technology Denmark afhænger af, hvor stor jeres virksomhed er målt på antal ansatte (opgjort ekskl. moms for 12 mdr.). Vi tager altid en individuel samtale inden indmeldelse, så vi sikrer at partnerskabet matcher præcis jeres behov:

0-4 ansatte: 1.000 kr.

5-9 ansatte: 5.000 kr.

10-24 ansatte: 10.000 kr.

25-49 ansatte: 20.000 kr.

50-99 ansatte: 50.000 kr.

100+ ansatte: 50.000 kr.

*Der kan forekomme merbetaling på enkelte events og talentprogrammer.

Se hvem, der allerede er partner i Technology Denmark her

Ved et eventuelt partnerskab i Technology Denmark opfordrer vi til at læse foreningens vedtægter.

Klar til at skrive under?