Available jobs from our partners

Find your next job or project at one of our exciting partners

Eventmanager - Technology Denmark

Eventmanager

Knivskarp eventmanager søges!

Technology Denmark søger en eventmanager, der skal arbejde med udvikling, eksekvering og opfølgning på en række rekrutterings- og brandingarrangementer i tæt samarbejde med nogle af Danmarks mest spændende tech virksomheder. Det handler om at tiltrække talent – studerende, nyuddannede og seniorer – gennem markante, innovative højkvalitetsevents.

Vi leder efter en knivskarp eventmanager, der kan lede processen fra start til slut. Detaljeorienteret, nytænkende og hårdtarbejdende med øje for, hvad der skaber værdi – både for virksomhederne og for talenterne. Gerne med indsigt i målgruppen og tech branchen.

Du får stor frihed og medbestemmelse i arbejdet. Du vil få masser af support og sparring undervejs, men du skal være indstillet på, at dette er et job, hvor dit engagement er afgørende for at vi får succes. Du skal derfor have lederevner, kunne levere resultater og være bundlinjefokuseret. Derudover skal du have lyst til at være en del af en ung organisation i vækst, hvor arbejdsopgaverne er meget varierende. Fra projektledelse og målstyring til aftaleindgåelse, markedsføring og etablering af et netværk af frivillige, ligesom du skal kunne træde til, hvor der er brug for det. Din uddannelse er akademisk og du må meget gerne have erfaring med PR, brandudvikling og markedsføring.

Du bliver en del af et lille uhøjtideligt team med stor arbejdsglæde. Vi bor midt i Odense på toppen af byens bedste kaffebar. Her arbejder vi for at danske tech virksomheder kan vækste og realisere deres potentiale gennem konkrete initiativer og programmer, der øger antallet og kvaliteten af den samlede talentpulje og hjælper virksomhederne med at rekruttere, udvikle og fastholde medarbejdere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Mette Beck-Nielsen, tlf. 26343294, e-mail mbn@technologydenmark.dk. Send din ansøgning på mail: info@technologydenmark.dk. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og lukker annoncen, når vi har den rette ansøger.

Technology Denmark er en industriinitieret organisation støttet af uddannelses- og offentlige institutioner, virksomheder og interesseorganisationer med interesse i at tiltrække, udvikle og fastholde danske og udenlandske techtalenter. Technology Denmark blev stiftet i september 2015 og har hovedsæde i Odense.

Ansøgningsfrist:
Løbende