Events

“Få inspiration & Viden – Styrk din markedsposition”

DIGITALT
LEDERSKAB

Torsdag d. 5. november 2020

Odense

DIGITALT LEDERSKAB

Digitalisering ændrer samfund, virksomheder og måden, vi lever vores liv på. De teknologiske kvantespring inden for f.eks. robotteknologi og AI medfører nye forretningsmuligheder og -trusler og stiller nye krav til lederskabet.

Med konferencen, “Digitalt Lederskab”, stiller Technology Denmark sammen med førende eksperter skarpt på topledelsens prioriteringer i den digitale tidsalder. Hvordan du får succes i den digitale transformation og sikrer, at du er i stand til at udvikle din virksomhed og produkter for at forblive relevant og bevare konkurrenceevnen i fremtiden?

Det handler om strategiske prioriteringer og beslutninger om, hvordan teknologierne kan understøtte din virksomheds vækst og udvikling. Sagt med en af oplægsholdernes ord: “Contrary to current beliefs, digital transformation is rarely only a question of technology” – Barbara Wozniak, EY-Parthenon

Technology Denmark byder derfor velkommen til topkonference om Ledelse i Industri 4.0 torsdag d. 5. november 2020 kl. 17.00-22.00 på First Hotel Grand i Odense. Bliv inspireret af stærke keynote speakere, der tager temperaturen på digitale trends og lederskab anno 2020, dyk ned i udvalgte emner til inspirerende rundbordsdrøftelser og benyt muligheden for at netværke og blive klogere med kollegaer fra den danske IT & Tech-branche.

Vel mødt!

Adm. Direktør i Technology Denmark

METTE BECK NIELSEN

Adm. direktør, Technology Denmark

Program

ANKOMST OG REGISTRERING | 17.00

Registrering og netværk

VELKOMST | 17.30

Alf Rehn, Professor, Innovation, Design & Management

Syddansk Universitet

20'ERNES VIGTIGSTE DIGITALE TRENDS OG DATATIK | 17.35

Christiane Vejlø, Direktør & Trendanalytiker

Elektronista Media ApS

FRA EN DIGITAL OPFINDER OM DISRUPTIVE TEkNOLOGIER | 18.10

Thomas Nørmark, Global head of AI & Robotics

Itelligence

FORRET OG NETVÆRK | 18.45

TRANSITION INTO AI-SOLUTIONS | 19.30

Barbara Wozniak, Nordic AI Lead
Frank Kody, Manager at Data Analytics EY

HOVEDRET OG NETVÆRK | 20.00

DEEP DIVES | 20.45

Rundbordsdrøftelser – tilmeldning nødvendigt

DESSERT OG NETVÆRK | 21.15

AFRUNDING | 21.45

Deep Dive Sessioner

1. MELLEM JURA & TEKNOLOGI
JesperLøfflerNielsen, Focus Advokater

Jesper Løffler Nielsen

Associeret partner, advokat, Ph.d.
Focus Advokater P/S

Lovgivningen har altid været langsom til at omstille sig til nye teknologier og forretningsmodeller. Når ledere sætter kursen for virksomhedens digitale udvikling, bør disse spørgsmål indgå i beslutningsgrundlaget: Hvem ejer data og har ansvaret for autonome programmer? Hvordan lever man op til GDPR ift. Big Data og Blockchain? Få svarene sammen med Jesper!

2. AI & DATATIK
t robot

Thomas Nørmark

Director
Innovation & Technology, Itelligence

Med AI, Machine Learning og Big Data har teknologien for alvor taget sit greb om tidens innovationsbølge. Vi er i en digital tidsalder, hvor mulighederne synes større end de umiddelbare begræsninger. Tag på en deep dive med Thomas som leder dig kyndigt gennem drøftelser om, hvordan vi kan anvende data og ny teknologi ansvarligt i samspil med innovation, forretningsudvikling og etik.

3. BÆREDYGTIGHED SOM KONKURRENCEFORDEL
Kasper Hallenborg

Kasper Hallenborg

Direktør for Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet
Syddansk Universitet

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling har skabt fokus på grøn omstilling i danske virksomheders produktion. På denne deep dive vil Kasper facilitere drøftelser om, hvordan virksomheder gennem innovation og samarbejde med anvendt forskning kan medvirke til udvikling af bæredygtighed som konkurrencefordel.

4. DATADREVET INNOVATION
Christian Halvorsen

Christian Halvorsen

Chief experience officer
Valuer

Hvordan kan vi indsamle og udnytte data til at optimere og prioritere den mest effektive forretningudvikling i virksomheder? Hvad er den nuværende rolle for ekstern innovation, hvordan vil dette udvikle sig, og hvorledes sikrer man at være attraktiv i ekstern forretningsudvikling og open innovation i en global verden? Det er bl.a. de forhold, som Christian vil guide drøftelserne sikkert igennem.

5. DIVERSITET
Michael

Michael Sloth

Group CIO
Esoft

Med innovation og vækst følger nye forventninger og behov for kompetenceudvidelse. Hertil vil strategisk rekruttering bidrage til den samlede kompetenceudvidelse i virksomhederne. Michael guider drøftelserne om, hvordan diversitet påvirker den samlede kompetencemasse i virksomheder med vækst.

6. INVESTORS PERSPECTIVE
Barbara Wozniak

Barbara Wozniak

Nordic AI Lead
EY

The AI applications are booming all over the world and accelerating. However, building AI applications and scaling is not easy – based on various reports, approx. 50% or more AI solutions fail in production. During the session, Barbara will discuss AI and broader technology aspects in the transaction context – outlining what truly matters from an investor’s perspective.

Keynote Speakers

ALF REHN – moderator

Professor, Innovation, Design & Management
University of Southern Denmark

Alf is recognized as a global thought-leader in innovation and creativity, has been profiled in international media and is coming up to his 1000th keynote. He sits on numerous boards of directors and is in addition a bestselling author and a strategic advisor for everything from hot new startups to Fortune 500-companies. His academic work focuses on issues of power, exclusion, creativity and innovation and often builds on counter-intuitive analyses of core assumptions within management thinking.

CHRISTIANE VEJLØ

Direktør og trendanalytiker
Elektronista Media ApS

Christiane er absolut en af Danmarks stærkeste profiler indenfor digitale trends. Med en cand.mag. i medievidenskab, baggrund i medie- og telebranche samt 15 års erfaring med det digitale start up-miljø bringer Christiane et skarpt og inspirerende blik på skelsættende digital innovation, teknologiske trends og brugeradfærd. Udover sit virke som keynote speaker og moderator sidder hun i Dateetisk Råd og en masse bestyrelser. Hun står bag techbogen, Elektronista.dk og har tidligere været vært på 24syv-programmet, Elektronista.

THOMAS NØRMARK

Director, Innovation & Technology
Itelligence

Thomas Nørmark er Global Head of AI and Robotics i itelligence, hvor han som ”digital opfinder” og tester og bryder teknologiens grænser. Over de seneste år har Thomas fokus været rettet imod kunstig intelligens og robotter, hvor han sammen med sit team har skabt nogle helt unikke løsninger. Thomas er ekstern lektor hos DJØF, hvor han underviser jurister, økonomer og ledere i Big Data og kunstig intelligens. Samtidig holder Thomas regelmæssigt foredrag om digitale trends og løsninger, ligesom han er en flittig blogger og debattør indenfor området.

BARBARA WOZNIAK

Nordic lead for Analytics and AI
EY-Parthenon

Barbara is the Nordic lead for Analytics and AI for EY-Parthenon. She focuses on AI in transaction and strategic context – helping investors understand the uniqueness of AI-enabled assets and companies to identify the most promising data-driven opportunities. Prior to EY, she worked at Citibank where she was responsible for driving local and international digitalization projects and building new product offering for software companies. Her experience spans multiple geographies incl. Nordics, UK, Central Europe and the Middle East.

KONFERENCEMENU

FORRET

Koldrøget laks serveret med håndpillede rejer og vagtelæg – hertil asparges samt sprød hjertesalat og cremet rygeost

Pemo Peccorini, Italien

 

HOVEDRET

Rosastegt kalvefilet og confiteret kalvebrisler med spinatpuré, smørdampet nye løg – hertil gulerod med top samt asparges og sauce Robert

Grand Sommet, Frankrig

 

DESSERT

Cremet vanilje panna cotta

Browniestykker med marinerede bær

Hjemmebagte småkager

Kaffe & the

TILMELDING

PRIS

MEDLEMMER: GRATIS

IKKE-MEDLEMMER: 995KR

FRIST FOR TILMELDING ER 10. OKTOBER 2020

VED AFBUD EFTER 10. OKTOBER PÅLÆGGES GEBYR PÅ 995KR

 

OVERNATNING PÅ FIRST HOTEL GRAND

Anvend koden 12J0H230420 for konferencepris på 945 kr. ved booking af dobbelværelse m/ morgenmad. Koden kan ikke anvendes ved online booking, men skal ske på tlf. 66 11 71 71.

FIRST HOTEL GRAND, Jernbanegade 18, 5000 Odense C

SPONSORERET AF

ernst-young-ey-logo-png-transparent-600x501