Technology Denmark & Tech Town Odense

Alle kommende tech virksomheder i Tech Town Odense, har nu adgang til Technology Denmarks aktiviteter indenfor tiltrækning, udvikling og fastholdelse af IT/Tech talent!

Tech Town Odense og Technology Denmark har indgået et partnerskab. Tech Town Odense er Danmarks nye område for ambitiøse tech virksomheder. På over 30.000 m2 tilbyder Tech Town Odense erhvervslejemål i en række unikke bygninger.

Tech Town Odense er et ambitiøst og visionært tiltag, der kan tiltrække, fastholde og skabe optimale rammer for skalering af tech virksomheder. En satsning som denne understreger at Odense er en tech-by, som er attraktiv for både lokale, nationale og internationale tech virksomheder med vækstambitioner.  

Technology Denmark og Tech Town Odense er et stærkt match. Vi har de samme ambitioner om at accelererer tech virksomheders udvikling og vækst. Med Technology Denmark kan Tech Town Odense tilbyde virksomhederne adgang til de eftertragtede IT/tech talenter, som er helt afgørende for virksomhedernes succes.” udtaler Adm. direktør fra Technology Denmark Mette Beck-Nielsen.

Fakta om Tech Town Odense

Tech Town Odense består af bygningerne: Titan, Vega, Pegasus, Aurora, Sirius og Supernova og bliver et område på over 30.000 m2, der skaber muligheden for, at regionale Scale-Up tech-virksomheder kan blive til internationale successer. De står for de praktiske forhold, så der kan fokuseres på at skalere sin virksomhed.

Drømmen er at skabe et udviklende tech-miljø, der er fuld af dynamik, liv og fællesskab, med en perfekt balance mellem puls og arbejdsro. Tech Town Odense er for ambitiøse og visionære tech-virksomheder, som ønsker moderne og fleksible rammer for fremtidig vækst.

For mere information: Kontakt Udviklingdirektør fra Boliggruppen Susanne Blix på sb@boliggruppen.dk / +45 20 45 99 38 eller adm. direktør fra Technology Denmark Mette Beck-Nielsen på mbn@technologydenmark.dk / +45 26 34 32 94