Mette Beck-Nielsen

Adm. direktør Technology Denmark

+45 91199400

mb@technologydenmark.dk


Bliv vores partner

Technology Denmarks virksomhedspartnerne er nytænkende, innovative og tekniske arbejdspladser i vækst, som sammen med de andre partnere tager ansvar og investerer i udviklingen af viden og talent til branchen.
Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

  Bestyrelsesposterne i Technology Denmark går på skift efter et rotationsprincip. Mød den nye bestyrelse her.

  På Technology Denmarks nyligt afholdte generalforsamling blev der skiftet ud på flere pladser i den fem mand store bestyrelse. Den ny bestyrelse har nu konstitueret sig, og ny formand bliver Jonathan Bornemann, administrerende direktør hos House of Code, der de næste to år vil varetage formandshvervet.  Formandsskabet i Technology Denmark går på skift efter et rotationsprincip, og Jonathan Bornemann afløser en anden administrerende direktør, Peter Revsbech fra Ordbogen, der træder ud af bestyrelsen. Også Michael Evan Goodsite, professor og prodekan for forskning på SDU, træder ud af bestyrelsen. Den ledige plads efter ham bliver de næste to år optaget af Martin Svensson, institutleder og lektor på SDU på Institut for Matematik og Datalogi. Begge de udtrædende medlemmer fortsætter i et advisory board for Technology Denmark.

  Har du lyst til at møde den nye bestyrelse og advisory board, så kom og drik en kold øl sammen med dem og os på vores tagterrasse onsdag den 6. juni klokken 16-18.

  Den nye bestyrelse består derfor de næste to år af disse medlemmer:

  Jonathan Bornemann, House of Code, formand

  Kristian Skaarup, Lorenz Technology, næstformand

  Karsten Madsen, Morning Train

  Bjarke Wolmar, Odense kommune

  Martin Svensson, SDU

  Mette Beck-Nielsen, Technology Denmark

  Technology Denmark