Nyt IT-HUS på Odense Havn

Odense har fået et nyt IT fællesskab, som til september 2018 får sine første lejere. Vi er blandt nogle af de første, der flytter ind i den gamle Dampmølle på Odense havn, der kan rumme 600 tech talenter med mulighed for både inkubationsmiljø, scale ups og store åbne kontorlokaler til større etablerede virksomheder. Vi vil gerne være med til at støtte op om at stedet udvikler sig, og fyldes med nogle af landets IT virksomheder, så vi kan fortsætte med at tiltrække flere virksomheder og talenter til Odense.

Vil du vide mere om visionerne for IT-huset, eller søger du information om stedet og omkring lejemålet ,er du velkommen til at kontakte os eller Byggeselskabet Olav De Linde.

For yderligere information kontakt da venligst Afdelingsdirektør i Olav De Linde på sgc@olavdelinde.dk eller Administrerende Direktør i Technology Denmark på mbn@technologydenmark.dk